Heidi Bakar

Heidi Bakar

tisdag 25 mars 2014

Mera våfflor, glutenfria

God morgon. Blev ett tidigt inlägg imorse... Eller natt nästan! Var klar en stund innan jag skulle åka till jobbet så då han jag skriva till dig!

Mera våfflor!! Ikväll tänkte jag testa detta recept på glutenfria våfflor. De ska bli frasiga så det låter hoppfullt :-)

Till 3 tunna våfflor behövs
1 dl mandelmjöl
1tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
0,5 tsk salt
30 g kokosfett
1 dl vatten
2 ägg

Blanda mjölet, bakpulver, fiberhusk och salt. Smält kokosfett och Blanda med ägg och vatten, vispa sedan ihop med de torra ingredienserna. Hetta upp järnet och Smörj med lite kokosfett eller smör. Grädda gyllene. Serveras med grädde, turkisk yoghurt eller kesella!

Smaklig måltid!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar