Heidi Bakar

Heidi Bakar

fredag 7 mars 2014

Egna chips av sötpotatis

God kväller! Är ni vakna än? Lätt att somna i soffan, speciellt på fredagar. Så trött då.

Vi åt tacos och jordgubbar, blåbär och glass till efterrätt. Mums! Måste ge er receptet på glasen. Väldigt krämig.

Gjorde egna chips också. Så enkelt. Sköter sig själv. Jag hade inne dem jääääätte länge i ugnen för jag ville verkligen ha dem krispiga, det var bara det att de blev det först när jag tagit ut dem. Ha ha. Så då vet ni!

1 sötpotatis
Kryddor, cayenne, svartpeppar, salt, paprika tex..

Sätt ugnen på 100℃ varmluft.
Tvätta potatisen.
Skiva potatisen med en osthyvel och Lägg på plåt med bakplåtspapper. Krydda. In i ugnen i ca 1-1.5 timme.
Förvaras torrt. Så krispiga och smakrika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar