Heidi Bakar

Heidi Bakar

måndag 3 december 2012

Vitchoklad Praliner

Mera julgodis!! Nu börjar det verkligen närma sig julafton så då slänger jag ut ett till julgodis recept. För er som gillar vitchoklad!

20 alluminiumformar
200 g vit choklad
100 g nötcreme

Smält chokladen på låg värme. Vitchoklad är väldigt känslig för värme.
Det bästa är att hacka den i bitar och smälta den på låg värme i micro och röra om ofta.

Pensla formarna med chokladen 2 gånger. Låt stå i kylen en liten stund mellan.
Spritsa nötcreme i varje form nästan ända upp till kanten.
Fyll upp formarna med vitchoklad. 
<Dekorera med strössel.
Förvaras i kyl!

Smidigt med nötcreme på storpack!

Köpte en pälsmössa till Bellis idag. Visst är den söt?
Fast väldigt stor tyvärr..
(kunde inte få henne att sitta still därför den är suddig bilden)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar