Heidi Bakar

Heidi Bakar

lördag 3 maj 2014

One Love cruise 2014

Hej bloggis! Ja ett litet uppehåll blev det allt. Så dumt när jag inte tagit några bilder själv utan måste vänta till Zebban laddar upp sina från vår kryssning. Har ni en härlig Lördag? Jag och Belle har precis badat och nu är det teletubbies som gäller på tvn fram till läggning. Tänkte kolla på 100-åringen ikväll! Sägs ju vara en riktigt bra film. Spännande :)

 Laddar med glass inför 4 timmar kvar av bussresan.

Ja hur var då vår kryssning? Allt var över förväntan förutom shoppingen i Tallinn, ja det blev en billig runda om man säger så ;) Det var helgdag även där och de affärer som var öppna hade bara väldigt dyra kläder. Men självklart jättekul att se sig om i staden och nya ställen är alltid spännande. Det bästa var restaurangen vi sprang förbi medan vi käkade varsin glass.. Annorlunda förrätt ! 



I Tallin



Ett mat- fikastopp. Soppa med bröd 20 kr. Bra pris!
 



Pasta med kyckling i chilisås med fänkål och parmesan.

P



Så man valde en pastarätt och så lagade de ordning den medan man stod och kollade på så fick man välja vilken pastasort och hur starkt det skulle vara. Supergott. Här snackar vi perfekt kokt pasta. På borden stod det färska kryddor som man bara kunde bryta av och själv smaksätta sin rätt. Kul idé.



 Zebban dricker fin-konjac och är supernöjd :P

Det var olika reggaeband som uppträdde på kvällarna och det var riktigt bra. Älskar musiken och sånt skönt gung. På Onsdags kvällen käkade vi på alaçart restaurangen. Tog fläskfilé med potatisgratäng. Mums. Super. Verkligen halva upplevelsen med all mat man äter på resor. I alla fall för mig ;)




Ja det är underbart att åka iväg ibland. Hoppas du hade ett bra Valborgs firande. Hur blev demostrationerna? Var ju väldigt uppblåst precis dagarna innan. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar