Heidi Bakar

Heidi Bakar

fredag 1 mars 2013

Remouladsås och härliga Fredag

Jaaa va skönt med helg. Varit så stressad över mitt kristendomsprov i veckan. Och nu är det gjort men jäklar så svårt det var.. Gaaah!

Ja har märkt bara på dessa två månader i skolan att jag har lätt för att plugga in ord men när det handlar om det andra, orsaker osv så har jag mycket svårare..

Häromdagen gjorde jag remouladsås till stekt fisk och potatis. Å så gott det är. Visst inte den smala såsen direkt men ibland så måste man slå till på lite onyttigt.
Gör den gärna en bra stund innan om du har möjlighet så hinner den ta mer smak..


1 dl majonäs
1 dl cremefraiche
1 msk kapris
0,5 tsk dijonsenap
1 msk bostongurka
2 msk hackad dill
0,5 tsk dragon
1 tsk citronjuice (från pressad citron)

Blanda ihop majonäs och cremefraiche. Hacka kaprisen och blanda ner den med resten av ingredienserna. Salta och peppra litegrann. Smaka AV!! Ta mer om det är för lite smak.
Och ställ såsen i kylen till servering.
Nån som inte vill att snön ska försvinna.. Har två bestämde damer här hemma.
Den här veckan har varit tuff. En liten dotter med världens största vilja. Och en hund som vet vad hon vill..  


Ja såhär ser det ut numer när vi äter. Vår matglada tjej har börjat bli sååå kräsen och äter pyttelite hemma. På dagis äter hon hur bra som helst och flera portioner.. Hmmm konstigt.
Hjälper mamma att shoppa.. (kan ni förstå att det blev liv när vi inte skulle köpa den muggen..haha)


Titta så stor hon är.. Vagnen börjar bli för liten..

Ha nu en supermysig fredagskväll. Jag väntar på tjejpolarna som kommer hit på knytis. Sen blir det bio.. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar