Heidi Bakar

Heidi Bakar

torsdag 6 februari 2014

Nyttiga och goda kokostoppar

God kväll. Snart fredag igen. Härligt! Idag fick jag ett litet bakryck och gjorde kokostoppar. Så gott med kokos. Perfekt att ha ett gäng i frysen när sötsuget kommer krypande!
2 ägg
200 g kokos
0,5 dl smält kokosolja
1 msk honung
Rivet citronskal
Sätt ugnen på 175° varmluft.
Rör ihop alla ingredienserna väl. Klicka ut små högar på en plåt och forma till toppar. Grädda ca 8 min.
Gott att doppa i mörk choklad om man vill ha lite extra touch! ;-)
jag lagade moussaka idag, åh så gott. Tyvärr var det inte speciellt uppskattat av lilla damen så hon åt mackor. Och det bästa är såklart att bre själv. Stolt tjej!
Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar