Heidi Bakar

Heidi Bakar

torsdag 5 juli 2012

Lata Dagar i Vimmerby

Ja nu är vi hemkomna igen efter en liten semester i Vimmerby. Sov över i våra vänners sommarstuga. Ligger ute i skogen vid en sjö strax utanför Vimmerby. Skönt att komma iväg en sväng med gott sällskap, lugna dagar, sol!, god mat och en och annan utflykt.
Igår åkte vi till Västervik över dagen. Var på Lysningsbadet. En jätte stor camping där de fanns allt du kan önska dig. Hade ett poolområde med vattenrutschkanor o en lite babypool. Bellis blev som vanligt helt överlycklig när hon fick bada. Så underbart med sol och värme.
Det blev bad i balja på trädgården. Tänk va lite det behövs för att göra de små glada!


Gillar verkligen att besöka nya städer. Speciellt de som ligger vid havet. Supermys att bara strosa omkring på stan, äta något och käka glass i hamnen. -synd bara att belli inte har riktigt samma uppfattning om de här med att ta de chill...haha!


Det blev såklart grillning ena kvällen. Så gott och så trevligt att laga mat ihop! Sitta ute och äta (innan 5miljoner knott invaderar en) Blev grillspett med ugnsrostade rotfrukter, Testade en ny grillolja smoky honey -Jättegod. Testa den. Passar utmärkt till kyckling och grönsaker.

Lillan är så söt nu, hon härmar det mesta man säger och man ser att hon
verkligen försöker ta in precis allt man gör. Men än har det inte kommit så många ord från henne,
De blir mest Dääääääär eller GogiGogiGogi, och så kan hon forsätta en stund..

Gonatt på er. Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar