Håller länge om du förvarar den i glasburk.
1 liter grynblandning- havre, korn, vete, råg
(finns vid havregrynen i butik)
1,5 dl solrosfrön
1 dl linfrö
1 dl hackad mandel
1 dl kokos
1 msk kanel
2 dl vatten
1 msk honung
3 msk neutral olja
torkad frukt
ugn: 250 grader
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Rör ihop vatten, olja och honung.
Blanda ihop allting och låt stå och svälla tills ugnen blivit varm.
Bred ut på en plåt och grädda 20-30 min. Rör om ofta och håll koll så det inte bränns,
Låt stå kvar i plåten till dagen efter innan du lägger det i en burk. -Lätt att det möglar annars.
Müslin blir snäppet godare med torkad frukt i. Russin, tranbär och torkade aprikoser.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar