Heidi Bakar

Heidi Bakar

fredag 13 juni 2014

Glutenfria pannkakor

Många som vaknar upp till första dagen på sommarlovet idag eller som vuxen med gårdagens student avklarad!!! Kanske dunkar det extra mycket idag i huvudet efter gårdagens alla drinkar för att riktigt fira :-P
Då sitter väl en pannkaks frukost helt rätt va? :-D
Dessa är lite annorlunda gjorda på majsmjöl och rismjöl. Helt glutenfria men jättegoda. Kul med variation som ni vet att jag brukar säga!! Dessa ger inga svullna glutenmagar... Bra va!? ;-)

Ca 6-8 st
1,5 dl rismjöl
1,5 dl majsmjöl
7-8 dl mjölk
1 msk fiberhusk
1 msk pofiber
3 ägg
2 msk smör

Vispa ihop mjölet med mjölk och fiberhusk ock pofiber. Tillsätt ett ägg i taget och låt smöret smälta i stekpannan och vispa ner det. Grädda pannkakorna gyllene. (smeten blir tjock, som de ska vara!)
Servera med grädde, jordgubbar och sylt.

Önskar dig en härlig lördag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar