Heidi Bakar

Heidi Bakar

söndag 6 oktober 2013

Svampskogen, tjejhäng och hockey

Hej alla fina. Söndagslugnet har lagt sig och lilla yrvädret har somnat. Haft fullspäckat schema i helgen så det var en trött tjej. Igår började vi dagen med sovmorgon till 9.00.. Vad hände där tänker ni?
-Jo lillan vaknar innan 06 så Zebban säger att hon får ligga i vår säng om hon är tyst för mamma sover.
Hon lägger sig mellan oss och sen vaknar vi kl 9. Lite stressade.. What? 9.00? eeehhh frukost..
Haha härligt när de vanliga rutinerna får sig en sväng om.

Sedan var det 1-års kalas på eftermiddagen. Så mysigt och barnen lekte med de nya leksakerna och självklart ville alla hjälpa till att öppna paketen så det gick undan kan jag lova. Jag hade den stora äran att baka tårtan så det var superkul. Lägger ut bilder imorgon. Va så mycket gott fika. Blev vår Lördagsmiddag. Hihi*

Belle var med Zebban och hans kompis söner på hockey. Det var visst väldigt kul tyckte Belle som fick prova lite skydd. Kul när man kan hitta på så mycket med henne nu när hon förstår mer och mer.


Idag hade jag och Belle tjejhäng med Jelle och hennes dotter Isabella. Det skiljer bara 10 dagar i ålder på dem och det var verkligen synkade i utvecklings kurvan. Samma meningar, temperament, vilja och nyfikenhet. Blev ett stopp på Kålgårdens lekpark. Så mysig förmiddag.
 Nya vagnen gick fint, sådan skillnad!!
Väldigt tama änder var hungriga.

Hoppas din helg också varit bra? =) Vi gjorde ett snabbt besök i skogen igår och letade efter trattisar men Icke. Åååå vill hitta. Alla säger att det är så dåligt med svamp men går man på torget så är det mängder av svamp så de har ju hittat? Nä ska ut i veckan igen. Hundarna var överlyckliga i skogen så härligt att se.

 Belle leker med kottar. Svampar kan vi hoppa över tyckte hon..

 Ting hoppas på vilt som vanligt..

Ser ni på Bron? Går kl 21.00 på Svt 1 på <Söndagar. Sååå bra. Saga är riktigt rolig. Om ni inte sett säsong 1 som gick i våras så rekommenderar jag den verkligen. Ni kommer skratta mycket samtidigt som det är spänning. Tips Tips.

Trevlig Kväll. / Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar