Heidi Bakar

Heidi Bakar

lördag 12 oktober 2013

Rea, fika och lördags häng..

Hej!! Här har vi det bra i Lund. Stod och trampade utanför butikerna på stan vid kl tio idag, blir så när man går upp strax efter kl sex. Mycket Rea nu så några plagg fick följa med hem. Gick ok med lillan Förutom något utbrott då och då som oss slutar med att hon kastat sig ner på marken.

Vi var alla trötta vid lunch och såg fram emot att vila en stund.. Men efter fem min i sängen ropar Belle typ tjugo gånger, för jag försöker få henne att somna.
-mamma, är färdig nu!
Så ingen sömn här inte, hon sprang mellan mitt och Tildas rum och försökte få liv i oss.. Ha ha.

Nu på eftermiddagen tog vi en Turbo fika, testa sitta ner i mer än fem min med en tvåårig :-P en Tant som suckade ock beklagade sig högt över allt Spring... Men gå gärna ut och förvänta dig helt knäpp tyst och stilla på ett offentligt Café???
Bakom satt ett par med en nästan nyförlöst bebis (såg ut så) med två jätte tuttar och skulle försöka få amningen att funka.. -jo men trevligt på ett Cafe.
Och som grädde på moset smakade ena bakelsen riktigt gammalt kylskåp.. Blä!

Lillan ville sååå gärna till en lekpark, gick dit och till vår stora besvikelse var den under ombyggnad. Tur att det fanns en sten skulptur som funkade som rutschkana! Puuuh eftermiddagen räddad * blink*

Nu ska här lagas fläskfilé med Trattkantarellsås. Yummi yummi!! Och så lite Rosévin på det. Fint!

Ha nu en bra kväll. Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar