Heidi Bakar

Heidi Bakar

måndag 2 juli 2012

VikingLine Kryssning

Yes i helgen var det kryssnings dax. Jag, Zebban och två par från västerås. Vi hade köpt en kryssning ihop till det ena paret i bröllopspresent. Så i Lördags kl 12 gick Vikingbussen. Det va riktigt skönt faktiskt att bara sitta o slappa på en buss och lyssna på lite musik. Var en svensexa med och han som skulle gifta sig hade fiskar stövlar på sig, ni vet sånna som går ända upp till bröstet. Och så fiskeväska såklart. Så det blev lite allsång på vägen till sthlm.

Framme på båten blev det en buffé. Jätte gott. Färska räkor, sill, färskpotatis, lax, potatisgratäng, revbensspjäll, kyckling, bearnaisesås och mycket mer. Till dessert var det ett stort bord med jordgubbstårta, hallonbrownie, färska jordgubbar, grädde, glass och lite annat sött o gott!! Mums*


Några öl och glas vin sernare blev det karaoke. Paula och Jeppe var det enda från vårt gäng som vågade ställa upp och de va grymma båda två. Tjjooho..
Vi hade valt en svit till brudparet. Så stort mot de vanliga hytterna. Dubbelsäng, tv, walk-in-closet, stort badrum. Jätte fint!

Sen blev det dricka, tjöt o dans ända till kl 04.00. Då avslutade vi med litegräddstuvad pyttipanna och sen var det riktigt gott att lägga sig. shit vilken lång dag! Men så roligt.
På Söndag åt vi en jätte stor och god frukostbuffé med allt man kan önska sig. Sen blev det nån mer timma sömn innan vi gick i land i Sthlm igen.
Så Tack för en super rolig kryssning. Va så skönt att få skratta så man får kramp i magen, komma ut och se lite folk, dansa, äta gott och få umgås med min fina man! (L)

Och Tack min fina familj som alltid ställer upp och tar hand om Belli och ger henne så mycket kärlek. Älskar er så!


Nu ska jag fortsätta baka =) Fun fun!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar