2 ägg
3 dl socker
0,5 tsk salt
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
125 g smör
2 dl valnötter
chokladglasyr:
0,5 dl vispgrädde
100 g vitchoklad
1 msk smör
1 dl kokos
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret.
Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker med en gaffel. Rör i salt, mjöl och kakao.
Sist det smälta smöret och nötterna.
>Bred ut smeten i en ugnsform. Grädda i 20-25 min. Hellre för lite än för mycket.
(tänk på att den eftergräddar lite utanför ugnen också)
Rosta kokosflingorna i en torr panna.
Hacka chokladen. Värm grädden. EJ koka!
Blanda ner chokladen och rör tills den smält. Blanda sist i smöret.
Bred glasyren på kakan och strö på kokos.
Servera med glass. Mums !!
Jag är nog världens sämsta fotograf, Haha. Ska allt önska mig en kamera i födelsedagspresent. Tänk vilka fina bilder jag skulle ha då :P
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar