Hällt upp ett glas rött. Gott! Skönt med Lördagskväll.
Dessa goda snittar är perfekt till drinken eller buffén. Byt ut kräftstjärtar mot räkor om du gillar det mer.
Och just med röror så får man "höfta" receptet lite och vill man ha en smalare variant tar du mindre majonäs så smaka av och känn efter vad som saknas...
1 paket tunnbröd
1 burk kräftstjärtar i lake
1 dl cremefraiche
0,5 dl majonäs
1-2 msk riven pepparrot
2 msk dill
1 msk finhackad rödlök
lite pressad citron
salt & peppar
Blanda ihop cremefraiche o majonäs.
Tillsätt pepparrot, dill, lök och citronsaft.
Krama ur kräftstjärtarna ordentligt och hacka dem litegrann.
Blanda ner i röran. Salta o peppra.
SMAKA AV!
Lägg ut några bröd och bred ut röra på. Rulla ihop dem från långsidan.
Lägg dem med skarven neråt.
Ja brukar lägga dem i kylskåpet en stund innan ja skär dem men det är säkert inga problem att dela dem direkt.
Skär dem i sneda bitar.
Done!!
Korvgrillning förra helgen..
Oj vilken liten pratkvarn vi har fått det är mening efter mening. Så roligt =)
Nu när man säger till henne om något frågar hon:
-Mamma Aj? (arg)
Nä ja är inte arg..
-Mamma lessen?
Snacka om att man får sitt eko. Vi säger väl ofta så om hon gör något fel att
-Nä nu blir mamma arg om du gör så!
Ja hon är så underbar vårt lilla troll.
Ha nu en bra kväll. Kram!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar