Igår så skulle jag o Mia försöka oss på att grilla kycklingspett, fläskfilé o lite grönsaker. Jag misslyckade ganska mkt kan jag säga.. Ha Ha. Belli var med ute vid grillen och blev vansinnig för hon inte fick hålla i grillen som va glöd het, grillpinnarna började brinna o gick av, köttet blev jätte bränt o började brinna.. Det va lite hett om öronen där ett tag. :P Men de gick äta iaf men i fortsättningen ska jag försöka grilla utan belli..
Tycker den här rödvins marinaden är riktigt god. Men grilla köttet samma dag om ni inte vill ha lila kött!!!
2 dl rödvin
2 lagerblad
1 vitlöksklyfta krossad
svartpeppar
Blanda alla ingredienserna o låt marinaden stå ca 15 min innan du häller den över köttet.
Blev en fika idag på Bageriet i stan, Vilka goda bullar. Sånt här ger mig inspiration.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar