Heidi Bakar

Heidi Bakar

måndag 17 mars 2014

Tunnbrödsrulle med kyckling&bacon

Hej Måndag! Lite stormvindar idag. Skönt med ny vecka va? Jag är inne på slutspurten och passar på att ta till vara på dagarna. Mys och kunna sitta inne vid datorn och plugga när det blåser kallt utanför. Beundrar er som jobbar utomhus. Bbbbrrr.. 



Igår packade vi picknick korgen och begav oss till parken. Solen lyste men det var ganska kallt. Var frusen hela dagen sen. Så lite för lite kläder kanske?! Gott var det i alla fall och äta lunch ute. Jag gjorde tunnbrödsmackor. 

Härligt att ta med cykeln ut. Lite mer planmark i parken än utanför oss i alla fall ;)


4 st
4 tunnbröd
1 stor kycklingfilé
1 paket bacon
curry, gurkmeja
salt o peppar
smör/färskost
sallad
0,5 äpple
1 liten lök, röd eller gul
paprika
tomat
gurka
keso
rostade solroskärnor eller nötter

Börja med att steka baconet knaprigt i en stekpanna. Lägg på hushållspapper. Skiva kycklingen tunt och stek den i pannan. Krydda med curry, gurkmeja, salt o peppar. 
Bred smör eller färskost på bröden. Smaksatt färskost är gott.
Fördela sallad, tomat, gurka, paprika, hackad lök och skivat äpple på bröden. Lägg på kycklingen och klicka över keso. Strö på solroskärnor eller nötter och toppa med bitar av bacon. 
Rulla ihop och svep aluminiumfolie om.
Bara att packa ner och njuta utomhus på en bänk. Gott!



Ha nu en riktigt bra Måndag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar