fredag 13 juni 2014

Glutenfria pannkakor

Många som vaknar upp till första dagen på sommarlovet idag eller som vuxen med gårdagens student avklarad!!! Kanske dunkar det extra mycket idag i huvudet efter gårdagens alla drinkar för att riktigt fira :-P
Då sitter väl en pannkaks frukost helt rätt va? :-D
Dessa är lite annorlunda gjorda på majsmjöl och rismjöl. Helt glutenfria men jättegoda. Kul med variation som ni vet att jag brukar säga!! Dessa ger inga svullna glutenmagar... Bra va!? ;-)

Ca 6-8 st
1,5 dl rismjöl
1,5 dl majsmjöl
7-8 dl mjölk
1 msk fiberhusk
1 msk pofiber
3 ägg
2 msk smör

Vispa ihop mjölet med mjölk och fiberhusk ock pofiber. Tillsätt ett ägg i taget och låt smöret smälta i stekpannan och vispa ner det. Grädda pannkakorna gyllene. (smeten blir tjock, som de ska vara!)
Servera med grädde, jordgubbar och sylt.

Önskar dig en härlig lördag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar